Lämpöä pientaloihin ja suurkohteisiin

PYYDÄ TARJOUS LÄMMITYSJÄRJESTELMÄSTÄ
Stiebel Eltron aurinkokeraimet

Stiebel-Eltron aurinkokeräimet

100% Asiakkaistamme suosittelee

Stiebel Eltronin lähes kaikki lämpöpumput voivat hyödyntää aurinkoenergiaa. Stiebel Eltronin omat aurinkokeräimet yhdistyvät saumattomasti lämmitysjärjestelmään. Asennus on helppoa ja nopeaa.

Aurinkoenergialla voidaan parantaa sekä sisätilojen että lämmitysveden lämmitykseen tarkoitettujen laitteiden hyötytehoa. Tehokkaimmat Stiebel Eltonin aurinkokeräimet ottavat talteen yli 83% säteilystä.

Stiebel Eltron -aurinkokeräimien edut

  • Erittäin toimintavarma
  • Nostaa lämmitysjärjestelmän hyötysuhdetta
  • Voidaan asentaa lähes kaikenlaisille katoille ja seinille
  • Tyylikäs muotoilu
  • Alhaiset asennuskustannukset
Uutta! Kaikille asiakkallemme REILU™-sopimus nyt ilman lisäkuluja. » Lue ihmeessä lisää

Meiltä saat koko
LVI-talotekniikan
avaimet käteen

Kotiloimu tekee vaikeat asiat asiakkaalle helpoiksi. Saat kaiken saman katon alta — suunnittelusta asennukseen: lämmitysjärjestelmä, lämmönjako, ilmanvaihto ja viilennys. Hoidamme myös LVI-suunnitelmat.

uudisrakentajalle saneeraajalle asunto-osakeyhtiölle

Stiebel Eltron 24/7 -huoltotuki

Lömpöpumpputoimittaja Stiebel Eltron tarjoaa valtakunnallisen 24/7-huoltotuen. Se on käytössäsi, jos et kiire­tilanteissa saa yhteyttä Kotiloimun asiakas­palveluun. Huoltotuen numero on 020 720 9988.

Mikä ihmeen COP?

Maalämpöpumpun COP-luku eli lämpökerroin, kertoo kuinka suurella hyötysuhteella pumppu tuottaa energiaa suhteessa sähkö­lämmityk­seen. Jos lämmitys­veden­tuoton COP-luku on 5, niin maalämpö tuottaa suhteessa suoraan sähköön 5 kertaa enemmän lämpöenergiaa samalla sähkönkulutuksella.